Super User

Super User

 

     Στο Ζευγολατιό Κορινθίας μία νεόδμητη κατοικία κατασκευάστηκε με κεντρικό σημείο το αίθριο που επικοινωνεί εμφανώς τον ισόγειο χώρο με τα πάνω δωμάτια . Επιθυμία των ιδιοκτητών ήταν η κατοικία τους να είναι μοντέρνα σύγχρονη και να έχει διαχρονική αξία μέσα στα χρόνια. Στην είσοδο του σπιτιού σχεδιάσαμε μία μεταλλική κατασκευή στην δεξιά πλευρά με φωτισμό και ένα ελεύθερο έπιπλο θα κοσμεί την είσοδο. Για τον χώρο του καθιστικού- σαλόνι σχεδιάσαμε επιτοίχια κατασκευή όπου εκεί έχει εντοιχιστεί το τζάκι με ράφια αποθήκευσης ,έχει κρυφτεί το σύστημα θέρμανσης fan coil και έχει φωτιστεί το πάτημα του τζακιού .

   Ένα μεγάλο καθιστικό σαλόνι έχει σχεδιαστεί ώστε να αγκαλιάσει αρμονικά τον χώρο για να φιλοξενεί την οικογένεια και τους φίλους τους και ένα μπαράκι έχει συμπληρώσει τον ελεύθερο τοίχο πίσω στη πλάτη. Στον διάδρομο προς την σκάλα ένα κρεμαστό ακανόνιστο έπιπλο αποθήκευσης σχεδιάστηκε ώστε να οριοθετεί τον χώρο και να έχει καθημερινή χρηστική αξία αποθήκευσης με ιδιαίτερο σχεδιαστικό design . Ακριβώς κάτω από το αίθριο μία μεγάλη τραπεζαρία έχει τοποθετηθεί εφόσον η οικογένεια αγαπάει τις συγκεντρώσεις φίλων .

   Η Κουζίνα είναι η ψυχή της οικοδέσποινας εφόσον μετά από πολλές αλλαγές κατέληξε στο σχέδιο που την αντιπροσωπεύει στο έπακρο. Ο σχεδιασμός της κουζίνας έχει μελετηθεί με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους .Η κουζίνα έχει τελαρωθεί με γυψοσανίδα και κρυφό φωτισμό ώστε να είναι μοντέρνα και με ιδιαίτερο design . Στην απέναντι πλευρά της κουζίνας έχει σχεδιαστεί ειδική κατασκευή καναπέ γωνία με τραπέζι καθημερινού φαγητού. Στην οροφή του καθιστικού της κουζίνας έγινε επένδυση ξύλου για να συμπληρώσει τον σχεδιασμό των οροφών και της πλάτης του καναπέ.

     Η Επιτυχία της μελέτης εργονομίας και διακόσμησης για την κατοικία του Κύριου Σταματόπουλου είναι ότι πριν ξεκινήσουν οι εργασίες εφαρμογής των κατασκευών έχει δει την κατοικία του σε πλήρη εικόνα 3d απεικόνισης με πλήρη κατασκευαστικά σχέδια εφαρμογής , όπου είναι σχεδόν βέβαιο να γνωρίζει τι ακριβώς θα κατασκευάσει βάση των υλικών και των γούστων του. Μία όμορφη συνεργασία μεταξύ πελατών και σχεδιαστή έχει ολοκληρωθεί για μία φορά ακόμη με επιτυχία.

stamatopoulos1

stamatopoulos2

 

stamatopoulos2a

stamatopoulos3

 

stamatopoulos4

stamatopoulos5

stamatopoulos5a

stamatopoulos6 2

stamatopoulos7

stamatopoulos8

stamatopoulos9

stamatopoulos11

stamatopoulos12

stamatopoulos13

stamatopoulos14

stamatopoulos18

stamatopoulos19

stella grouba architect

 

 

 

Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018 13:06

Το ΣΟΛΟΚΑΤΕΝΙΟ Σπίτι

 

Το μελετητικό μας γραφείο έχει αναλάβει να δημιουργήσει νέες θεματικές αίθουσες μαζί με τους  ιδιοκτήτες του παιδικού σταθμού Βιολέτα Χουντή και Δέδε Γιάννη με κοινό στόχο  << Ο Πρώτος σταθμός  της ζωής του παιδιού να αποτελεί το ξεκίνημα για ένα διασκεδαστικό ταξίδι στο χώρο της εκπαίδευσης , της εξερεύνησης και της  φαντασίας .>>

Θεματικές αίθουσες είναι υπό κατασκευή όπου τρισδιάστατα σχήματα με  ζωγραφιές  θα  αντλήσουν πηγή έμπνευσης  για τα παιδία  , βιβλιοθήκες με σχήματα ζώων θα ενταχθούν στους τοίχους και κρυφοί φωτισμοί θα απογειώσουν το αποτέλεσμα. Αποθηκευτικοί χώροι έχουν εξοικονομήσει   περισσότερο χώρο για το παιχνίδι των παιδιών , η ασφάλεια είναι εναρμονισμένα μέσα σε ένα σύγχρονο και λειτουργικό χώρο. Οι εξωτερικές όψεις μόλις ολοκληρωθούν  θα παραπέμπουν σε εργοστάσιο σοκολάτας όπου τροχαλίες  γρανάζια και γλειφιτζούρια  θα δεσπόζουν  στην είσοδο του σχολείου. Μείνετε συντονισμένοι κοντά μας σε λίγο καιρό με  ποιο ολοκληρωμένες εικόνες  του αποτελέσματος .

 

 

 

 

stella grouba rbnb1

   Με απέραντη θέα την Ακροκόρινθο το μελετητικό μας γραφείο ανακαίνισε μια μονοκατοικία ώστε να φιλοξενήσει μέσω Αirbnb διαμονή επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο. Παρέα με την οικοδέσποινα του σπιτιού αναπαλαιώσαμε παλαιά έπιπλα αποπνέοντας αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας .Η σχεδιαστική γραμμή βασίζεται με διακόσμηση εξοχικού σε βουνό. Μέσα στο σχεδιασμό έγινε νέα προθήκη νέου δώματος ώστε να επικοινωνεί η κουζίνα με το wc και ένα μικρό παράθυρο γκρεμίστηκε και μετατράπηκε σε μπαλκονόπορτα με απέραντη θέα στο βουνό της Ακροκορίνθου. Διακοσμητικές πινελιές συμπλήρωσαν το σχέδιο που απτήν πρώτη μέρα διαμονής των φιλοξενουμένων σχολίασαν ευχάριστα  το μεράκι και την φροντίδα του χώρου.

stella grouba rbnb1

stella grouba rbnb2

stella grouba rbnb3

stella grouba rbnb5

stella grouba rbnb6

stella grouba rbnb7

stella grouba rbnb8

stella grouba rbnb9

stella grouba rbnb9a

stella grouba rbnb9b

stella grouba rbnb10

stella grouba rbnb11

stella grouba rbnb11a

stella grouba rbnb12

stella grouba rbnb9b

stella grouba rbnb13

stella grouba rbnb14

Stella Grouba Interior Architect  

 

Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017 23:19

Limanaki cafe-bar (main floor)

 

    Έκρηξη χρωμάτων με vintage διάθεση  χαρακτηρίζουν τον πάνω όροφο στο Limanaki cafe bar στα λουτρά της ωραίας Ελένης  . Το  μελετητικό  γραφείο μας  κατάφερε να συνδυάσει  vintage στυλ διακόσμησης με  urban ατμόσφαιρα και ταυτόχρονα, να προσαρμόσει το design με θέα το απέραντο γαλάζιο  . Πλέον το Limanaki café bar αποτελεί  σταθμό για γαστρονομικές απολαύσεις και χαλαρό καφέ όπου το μάτι χάνεται παρατηρώντας τις διακοσμητικές πινελιές με θέα την θάλασσα .

-Vintage σημαίνει κάτι γνήσια παλιό θα μπορούσε να είναι και τρόπος ζωής και στυλ διακόσμησης όπου οι ιδιοκτήτες του καταστήματος  το υποστηρίζουν απόλυτα με την φιλική  τους ,χαλαρή διάθεση. 

 

 

 

 

    Το μελετητικό μας γραφείο μας βρίσκετε στην οδό Πυλαρινού 80-82 στην Κόρινθο πάνω στον πεζόδρομο δίπλα στην δημοτική βιβλιοθήκη .Εδώ θα βρείτε τον σωστό εργονομικό σχεδιασμό για τον χώρο σας.Επιλογή και σχεδιασμό επίπλων με σωστές ζώνες κυκλοφορίας και πρόβλεψη για αποθηκευτικούς χώρους.Στο γραφείο μας διαθέτουμε μεγάλη γκάμα υλικών:υφάσματα,ξύλα,ταπετσαρίες,τεχνοτροπίες,φωτιστικά και πάνω από όλα ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ!!! που θα ολοκληρώσουν το στυλ όπου παρέα θα δημιουργήσουμε . Σας περιμένουμε τώρα για μία συνάντηση γιατί η διακόσμηση δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο.

 

 

 

Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017 11:28

Πριν και μετά κατοικία στο Κιάτο