Μήπως κάνετε κάποια από τα παρακάτω λάθη όταν ανακαινίζετε τον χώρο σας

 

 

Έλλειψη βασικού σχεδίου και εργονομίας που έχει ως αποτέλεσμα  λάθος μέγεθος επίπλων  και  εμπόδια στις ζώνες κυκλοφορίας του χώρου.

  • Δεν είναι τόσο λειτουργικό  και σχεδόν πάντα ακατάστατο αφού  δεν ξέρετε   πως να εξοικονομήσετε   αποθηκευτικούς χώρους.
  • οι πρίζες  και τα καλοριφέρ τοποθετήθηκαν  σε λάθος σημεία που μετά σας ακύρωσαν   τα έπιπλα και αντίστροφα τα έπιπλα σας ακύρωσαν τις πρίζες .
  • Απώλεια χρώματος και συνδυασμών μοτίβο  ή αντίθετα  άλλες φορές όλα στην υπερβολή τους
  • Ξοδέψατε ένα σωρό λεφτά σε φωτιστικά  ε και? Ποτέ δεν χρησιμοποιούμε   μια πηγή φωτός για ένα ποιο ατμοσφαιρικό αποτέλεσμα που θα κλέψει την παράσταση.
  • Αγοράσατε και ξαναγοράσατε πράγματα που σας άρεσαν και τελικά δεν ταίριαζαν μεταξύ τους και στην τελική χάσατε το κεντρικό νόημα του στυλ της διακόσμησης που σας άρεσε αρχικά.
  • Μήπως χάνετε χρόνο και χρήμα  απτή ζωή σας τρέχοντας σε καταστήματα  για επιλογή υλικών ,υφασμάτων ,επίπλων  και εφαρμογών και όλο αυτό σας μπερδεύει  και χάνετε την κεντρική ιδέα του γούστου σας …….

 

…….. Για όλους αυτούς τους λόγους μπες στο

www.ideesdiakosmisis.gr  διάβασε το Α-Ω της διακόσμησης byStella και έλα να σχεδιάσουμε μαζί, αυτό που εσύ έχεις ονειρευτεί και σε 3 εβδομάδες θα κρατάς στα χέρια σου 3d φωτογραφίες του χώρου σου αποφεύγοντας όλη αυτή την ταλαιπωρία  ξανάπληρώνοντας στο μέλλον πράγματα που δεν είχες σκεφτεί καλά τώρα.

 

Μην διστάσεις να μου στείλεις φωτογραφίες του χώρου σου και θα σου πω αμέσως με μια ματιά

 τι ακριβώς χρειάζεται ώστε να γίνει το σπίτι των περιοδικών που θαυμάζεις . 

Δεν θέλει χρόνο και χρήμα  αλλά έμπνευση και φαντασία

 

Φιλικά :  Γρούμπα Στέλλα  (διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων )

 

φόρμα  επικοινωνίας