Ποιοι είναι οι Τοp designers στην έκθεση Μιλάνο 2015

  Διεθνής έκθεση Μιλάνο 14 – 19 Απριλίου .Ποιες  νέες τάσεις πολυτέλειας και φινέτσας  και ποιοι είναι οι designers θα πρωταγωνιστήσουν 

 

BENTLEY HOME

Η μάρκα πολυτελών αυτοκινήτων, Bentley, παρουσιάζει    μια συλλογή  για το σπίτι για όλους τους λάτρεις της πολυτέλειας. Αρχικά η ιταλική μάρκα Bentley στον σχεδιασμό  διατηρεί αρχές παραδοσιακές στα  έπιπλα και είδη σπιτιού σχεδιασμένα και εμπνευσμένα από την δεξιοτεχνία και επιλογή των  υλικών  που χαρακτηρίζουν Bentley εσωτερικό του αυτοκινήτου.

 

EPOCA

Για πάνω από τριάντα χρόνια το όνομα της EPOCA θεωρείται ως ηγέτης στον κόσμο του σχεδιασμού και της διακόσμησης. Έπιπλα  EPOCA  αντιπροσωπεύουν  την απόλυτη πολυτέλεια, φινέτσα και γοητεία. Κατασκευασμένα  από έβενο, μαόνι ή ροδόξυλο, κάθε κομμάτι γίνεται ένα έργο τέχνης που συνδυάζει με υποδειγματικό τρόπο μοναδικά σχέδια και αποκλειστικά χρώματα για να δημιουργήσει εξαιρετική ατμόσφαιρα της ασυνήθιστης ομορφιάς ...

 

FENDI CASA

Fendi Casa ιδρύθηκε το 1989 και έγινε σημείο αναφοράς  στα έπιπλα και το σχεδιασμό.  Προσπαθεί πάντα να βρει νέες έννοιες για την παράδοση και δημιουργούν καταπληκτικές  νέες ιδέες   για ξεχωριστά δωμάτια  που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κάποιον που αγαπά την πολυτέλεια και το στυλ.

 

JAIME  HAYON

Ο Ισπανός καλλιτέχνης και σχεδιαστής  Jaime Hayon έχει μια αίσθηση του στυλ που του επιτρέπουν να δημιουργήσει  απίστευτα  έπιπλα που μπορούν να κάνουν ακόμη  πιο πολυτελή όταν τα εντάσσει  μέσα στις νέες ιδέες του   σε ένα δωμάτιο.

 

ΚΟΚΕΤ

Η αμερικανική μάρκα πολυτελούς σχεδιασμού  Koket  με τα χειροποίητα  επιπλα της προσδίδουν στον χώρο θηλυκότητα , σέξι στυλ και πολύ πάθος.

 

MARTEN BASS

Τα κομμάτια του σχεδιαστή  Maarten Baas όλα έχει δημιουργηθεί  στο "Baas & den Herder" στούντιο. Και τα κομμάτια τους είναι πάντα μοντέρνα και ιδανικά  για πολυτελείς εσωτερικούς χώρους που αναζητούν μια κίνηση.

 

ΜΑΤΤΙΑ ΒΟΝΕΤΤΙ

Ο Mattia Bonetti μπορεί  να συνδυάσει  την τέχνη και το σχεδιασμό με ένα διαφορετικό και δημιουργικό τρόπο. Αυτή η διαφορετικότητα στα  χρώματα μπορεί  να κάνει οποιοδήποτε χώρο να φανεί πιο διασκεδαστικός και κομψός.

 

 

PATRICIA URGIOLA

Η ισπανική Patricia Urquiola είναι αρχιτέκτονας και interior design. Έχει κάνει την εμφάνιση  της ως  ένα σημαντικό όνομα στο εσωτερικό κόσμο του σχεδιασμού. Η Patricia έχει δημιουργήσει απίστευτο ενδιαφέρον και μοναδικά έργα.